Muziek vanuit het hart ook bij zakelijke workshops..

Door muziek toe te voegen aan uw training creƫert u een sterk anker aan wat er geleerd is. Een lied over de boodschap op maat gemaakt, of een bekende song er aan toevoegen? Verbinding en verbroedering met muziek werkt snel en authentiek.

Een zeemanslied aan het einde van uw team-bbq, of een verbindend lied tijdens de lunch, of wat dacht uw van een rap die aan het eind van de dag het thema van de dag samenvat.?

Wij geven u wat het beste bij uw event en doel past. 
Wij voelen de energie aan en pakken door waar dat moet.  Thema’s als verbinding, communicatie, samenwerking, conflictbemiddeling, kwetsbaarheid zijn bij ons in goede handen.

Wilt u kennismaken?
Via het contactformulier of telefonisch ben ik bereikbaar: 06 2423 7572 

vocal coaching

Een receptie- of telefoonteam zich bewuster laten zijn van hun stemgebruik?  Of uw salesteam meer variatie in de toon laten ervaren. Bij vocalcoaching kan het gaan over samenspraak en individuele geluiden. Altijd maatwerk, flexibel en leerzaam.   

Flexibel in samensteling en in uitvoering.
Per bijeenkomst bepaalt u wat u als resultaat wenst en wij zetten daar als team de specialisten bij. Een bundeling van muzikanten/acteurs die voor u muzikale kracht in uw bijeenkomst brengen. 

Zingen en zaken ..

Mijn site over stemgebruik in de zakelijke context heet Anita Sanders Vocals & Coaching  Daar zet ik mijn stem in bij communicatie en samenwerking, en verbinding.. zowel intrinsieke energie als de energie om je heen komt in beweging.